Köpcentrum

Olav Thon Gruppen äger totalt 76 köpcentrum i Norge, och 10 i Sverige. Här hittar du information om plats, område, omsättning, besökare och butiksmix för våra köpcentrum Sverige.

Som en av Norges och Sveriges största köpcentrumaktör kan vi erbjuda attraktiva lokaler och flexibla lösningar för dig som hyresgäst. Bland de mest kända köpcentrum är Sandvika Storsenter och Nordby Shoppingcenter, men vi har centra över Norge och Sverige i olika storlekar.

Hyr du en lokal i något av våra köpcentrum blir du väl omhändertagen och är en del av en väletablerad shoppingmiljö. 

Tack vare möjligheten att vara med i köpcentrumens marknadsföringskampanjer, erbjudanden och aktiviteter, får du goda förutsättningar att få fler kunder och högre inkomster för din verksamhet.

Fördelar med att hyra i köpcentret

Om du hyr en lokal i köpcentret kommer du att bli en del av en etablerad shoppingmiljö. Med möjligheten att delta i köpcentrumens marknadsföringskampanjer, erbjudanden och aktiviteter, underlättar det fler kunder och högre försäljning för dig som butik eller restaurangförare.

Vill du hyra en lokal i något av våra köpcentrum?

Kontakta oss för information om affärsmöjligheterna i våra köpcentrum.Fördelar med att hyra en lokal i ett köpcentrum:

  • Din lokal kommer att ingå i en etablerad shoppingmiljö
  • Du får möjligheten att delta i gemensam marknadsföring och aktiviteter
  • Du kan hyra på både mindre centrum eller på de största köpcentrumen runt om i landet
  • Du hyr från en säker och erfaren hyresvärd

Några av våra köpcentrum

illustrasjosnbilde kjøpesenter

Visste du att...

Visste du att i Thon Property är vi särskilt angelägna om att stödja nya företag och entreprenörer? Kontakta oss gärna och presentera ditt koncept.