Sollentuna Sollentuna Centrum

Sollentuna Centrum ligger i norra stor Stockholm med ett utbud inom både handel, service och samhällsnyttiga tjänster. Centret är ett av Stockholms första design-orienterade köpcentrum med närmare 110 butiker och 1.500 parkeringsplatser.

Om centret

Sollentuna Centrum klassas som ett stadsdelscentrum och ligger 11 km norr om Stockholm, nära E4 ungefär halvvägs till Arlanda flygplats.

Tillsammans med intilliggande hotell, buss- och pendeltågsstation samt kommunhus bildar Sollentuna Centrum en naturlig träffpunkt för de 72 000 invånare som bor eller arbetar i kommunen.

Besök centrumets hemsida på sollentunacentrum.se

Marknadsområde

Tillsammans med intilliggande hotell, buss- och pendeltågsstation samt kommunhus bildar Sollentuna Centrum en naturlig träffpunkt (och primär målgrupp) för de ca 72 000 invånare som bor eller arbetar i kommunen.

Centret är ett av Stockholms första design-orienterade köpcentrum med närmare 110 butiker och 1.500 parkeringsplatser. Centrumet har en unik layout med fyra olika shoppingstråk som alla har sitt eget uttryckssätt med färg, form och butiksutbud som även lockar besökare från intilliggande kommuner

Omsättning

I 2019 hade Collentuna Centrum en omsättning på 1 497 miljoner kronor, en ökning med 3,8 procent från 2018.

Hyresgästmix

Sollentuna Centrum består av specialiserade återförsäljare inom kläder, mode, interiör och fritid, service och Systembolag. Centret hyresgäster består idag till största delen av aktörer inom beklädnad, service samt hem & fritidsvanor såsom Hemtex og Clas Ohlson. Vi har även vårdcental och tandvårdsklinik.

 

Några av våra butiker:

Hemtex / Clas Ohlson / Vårdcental / Tandvårdsklinik / Egon / Cervera / Flying Tiger Copenhagen / Polarn & Pyret

Hyra lokal?
Skicka oss en förfrågan med information om ditt koncept, så hjälper vi dig att hitta rätt lokal.

1 524 milj
Omsättning (2019)
7 469 307
Besök (2019)
110
Antal Hyresgäster
35 000m²
Yta

Praktisk information

  • Gratis wifi Ja
  • Gratis parkering Ja, 2 timer (4 for kundklubb)
  • El-bil ladare Ja
  • WC Ja
  • Fotoautomat Ja

Babylounge

Du hittar babyloungen på plan 3.

Förvaringsskåp 

På plan 1 vid toaletterna finner du förvaringsskåp som fungerar med kod. Det är enkelt och smidigt att förvara sina behörigheter när du besöker oss.

WC/skötrom 

Hos oss finner du rena och fräscha skötrum samt WC med
daglig tillsyn.

Fotoautomat 

På plan 3 hittar du fotoautomat i färg eller svartvita foton för ID-kort, körkortsförnyelse och visum.

Närområde

Det är enkelt att hitta hit, från E4:an ta av mot Sollentuna C så ser du centrum efter en stund. Kommer man från öster Danderyd-E18 kör Edsbergsvägen till Häggviksrondellen sen mot Sollentuna C. Även mycket bra tillgängligjet med allmänna kommunikationsmedel bl.a. pendeltågen med station ca 100 m från centrum.

  • 0,7 km
  • 1 m
  • 17,8 km

Testa Popup hos oss!

Vi förädlar tillfälliga lokaler och ytor i majoriteten av våra köpcentrum med pop up butiker. Vi hjälper dig med kostnadseffektiva lösningar för tjänster och produkter på ett smart och flexibelt sätt.

Vi erbjuder en möjlighet att hyra en popup yta under en kortare period i en för tillfället ledig lokal. Dessa möjligheter erbjuder chansen att testa koncept på våra köpcentrum där över 45 000 000 människor rör sig varje år.

Popup är tillfälliga butiker som dyker upp under en kortare period för att sedan försvinna igen. Möjligheten skapar uppmärksamhet och ger kunderna en upplevelse av något nytt och spännande.

Om du söker lokal som passar just dina behov - tveka inte att höra av dig till oss med frågor eller önskemål!

Kontakta oss via formuläret nedan.

Vill du veta mer om vårt köpcentrum?

Hyra lokaler?

Fält markerade med * måste fyllas i

Koncept:

Den information du skickar används bara för att svara på din förfrågan och kommer inte att användas för allmänna marknadsföringsändamål. Läs mer om vår behandling av personuppgifter i Olav Thon Gruppens sekretesspolicy.

Sollentuna Centrum är ett av Stockholms första designorienterade köpcentrum.