Sollentuna Sollentuna Centrum

Sollentuna Centrum ligger i norra stor Stockholm med ett utbud inom både handel, service och samhällsnyttiga tjänster.

Om centret

Sollentuna Centrum klassas som ett stadsdelscentrum och ligger 11 km norr om Stockholm, nära E4 ungefär halvvägs till Arlanda flygplats.

Tillsammans med intilliggande hotell, buss- och pendeltågsstation samt kommunhus bildar Sollentuna Centrum en naturlig träffpunkt för de ca 72 000 invånare som bor eller arbetar i kommunen.

Marknadsområde

Tillsammans med intilliggande hotell, buss- och pendeltågsstation samt kommunhus bildar Sollentuna Centrum en naturlig träffpunkt (och primär målgrupp) för de ca 72 000 invånare som bor eller arbetar i kommunen.

Centret är ett av Stockholms första design-orienterade köpcentrum med närmare 110 butiker och 1.500 parkeringsplatser. Centrumet har en unik layout med fyra olika shoppingstråk som alla har sitt eget uttryckssätt med färg, form och butiksutbud som även lockar besökare från intilliggande kommuner

Omsättning

Sollentuna Centrum består av fackhandel inom beklädnad, hem och fritidsvaror, service och daglivarorhandel samt Systembolag.

Hyresgästmix

Sollentuna Centrums hyresgäster består idag till största delen av aktörer inom beklädnad, service samt hem & fritidsvanor såsom Hemtex, Clas Ohlson m.fl. Vi har även vårdcental och tandvårdsklinik.

Några av våra butiker:

Hemtex / Clas Ohlson / Vårdcental / Tandvårdsklinik / Egon / Cervera / Flying Tiger Copenhagen / Polarn & Pyret

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT HYRA EN LOKAL?
Skicka gärna en förfrågan med information om ditt koncept så hjälper vi dig att undersöka om vi har nåt som passar.

1 360 milj.
Omsättning (2017)
6 900 000
Besökare (2017)
110
Antal lokaler
33 000m²
Område

Praktisk information

  • Parkeringshus 1 500 platser
  • Elbil laddare 8 st.
  • Kontantcenter in- och uttagsautomater

GRATIS WIFI
Då vi har gratis wifi har du som besökare möjlighet till gratis surf.

BABYLOUNGE
Du hittar babyloungen på plan 3.

FÖRVARINGSSKÅP
På plan 1 vid toaletterna finner du förvaringsskåp som fungerar med kod. Det är enkelt och smidigt att förvara sina behörigheter när du besöker oss.

WC/SKÖTRUM
Hos oss finner du rena och fräscha skötrum samt WC med
daglig tillsyn.

FOTOAUTOMAT
På plan 3 hittar du fotoautomat i färg eller svartvita foton för ID-kort, körkortsförnyelse och visum.

Hitta hit

Det är enkelt att hitta hit, från E4:an ta av mot Sollentuna C så ser du centrum efter en stund. Kommer man från öster Danderyd-E18 kör Edsbergsvägen till Häggviksrondellen sen mot Sollentuna C. Även mycket bra tillgängligjet med allmänna kommunikationsmedel bl.a. pendeltågen med station ca 100 m från centrum.

Specialty Leasing

Exponera dina produktera eller tjänster på Sollentuna Centrum!

Sollentuna Centrum är ett av Stockholms första design-orienterade köpcentrum med närmare 110 butiker och 1.500 parkeringsplatser. Centrumet har en unik layout med fyra olika shoppingstråk som alla har sitt eget uttryckssätt med färg, form och butiksutbud.

Centret erbjuder flera olika eventytor med stort kundflöde, ca 22.000 besökare per dag. Närkontakt med en av Sveriges mest köpstarka målgrupper ingår alltid på köpet!

Vi hjälper företag att dra nytta av sina möjligheter till marknadsföringsaktiviteter i köpcentrumet och skapar samtidigt mervärden för besökarna. Oavsett behov har vi en prisvärd lösning som passar ditt lokala företag eller globala varumärke.

Företag erbjuds ett samarbete där vi ställer en unik miljö till förfogande för kampanjer, samplings, events, och sponsring. Det finns även möjlighet att i samband med events nå ut och synas på våra sociala kanaler helt kostnadsfritt. El finns på samtliga eventytor och tillgång till wifi.

Kontakta gärna oss för mer information och priser.

Nästan 7 milj. besökare/år!

KONTAKTPERSON SPECIALTY LEASING
Carl Isaksson
Telefon: +46 8 623 33 70
E-mail: carl.isaksson@olavthon.se

Vill du veta mer om vårt köpcentrum?

Hyra lokaler?

Fält markerade med * måste fyllas i

Koncept:

Den information du skickar används bara för att svara på din förfrågan och kommer inte att användas för allmänna marknadsföringsändamål. Läs mer om vår behandling av personuppgifter i Olav Thon Gruppens sekretesspolicy.