Popup och eventyta

Som en av Sveriges största köpcentrumaktörer kan vi erbjuda attraktiva ytor inom popup och eventytor!

Andra eventmiljöer och säljkanaler är ofta långt från köptillfället men hos oss nås en stor kundström som redan är i köptankar. Ni är väl omhändertagna när du hyr popup eller eventyta i en väl etablerad shoppingmiljö.

Som Norges och Sveriges största köpcentrum-aktör kan vi erbjuda attraktiva lokaler och flexibla lösningar för dig som hyresgäst. Vi hjälper aktörer att fånga upp kunder från olika segment i en modern köpcentermiljö som ständigt utvecklas.

Omsättning 2018: 14 miljarder
Besök 2018: 45 000 000
Antal lokaler: 637
Yta: 419 000

Vil du ha nyheter om möjligheter kring popup och eventytor på Thon Propertys köpcentrum? Registrera dig för vårt nyhetsbrev här.

Hyra eventyta

Möt miljontals potentiella kunder som redan är i köptankar!

Vi erbjuder företag och privatpersoner en unik försäljnings- och marknadsföringskanal i våra köpcenter, där du årligen möter miljontals potentiella kunder i köptankar.

Våra köpcentrum erbjuder flera eventytor med utmärkta möjligheter att marknadsföra tjänster eller produkter i ett starkt kundflöde.

Vi hittar en lösning som passar dig - Vanligast är att vi hyr ut en yta där hyresgästen tar med sig eget displaymaterial för försäljning eller marknadsföring. Vi erbjuder även andra möjligheter som att t.ex. ställa ut bilar för display.

Kontakta centret direkt eller använd formuläret nedan för att komma i kontakt med 1 eller fler köpcentrum. Om du önskar hyra på flera platser samtidigt så hjälper vi dig att hitta en bra lösning.

Testa Popup hos oss!

Vi förädlar tillfälliga lokaler och ytor i majoriteten av våra köpcentrum med pop up butiker. Vi hjälper dig med kostnadseffektiva lösningar för tjänster och produkter på ett smart och flexibelt sätt.

Vi erbjuder en möjlighet att hyra en popup yta under en kortare period i en för tillfället ledig lokal. Dessa möjligheter erbjuder chansen att testa koncept på våra köpcentrum där över 45 000 000 människor rör sig varje år.

Popup är tillfälliga butiker som dyker upp under en kortare period för att sedan försvinna igen. Möjligheten skapar uppmärksamhet och ger kunderna en upplevelse av något nytt och spännande.

Om du söker lokal som passar just dina behov - tveka inte att höra av dig till oss med frågor eller önskemål!

Kontakta oss via formuläret nedan.

Jag vill veta mer

Fält markerade med * måste fyllas i

Jag är intresserad av

Välj center

En tydlig presentation och skiss av din verksamhet är viktigt för oss. Beskriv gärna din verksamhet nedan. Du kan även bifoga filer med beskrivningar och bilder nedan.

 Tjejen handlar i affären

Psst ...

Visste du att våra köpcentrum omfattar nästan 390 000 kvm. handel och har en total butiksomsättning om ca. 13,2 miljarder SEK?

Kontakta oss