Trollhättan Etage

Etage ligger på handelsområdet Överby Shopping i Trollhättan, en knytpunkt mellan vägarna E45/R44.

Om centret

Centret är en viktig del av handelsplatsen Överby Shopping, en av Sveriges största handelsplatser med en omsättning på ca. 2,5 miljarder kronor. På Etage finns 44 butiker och restauranger!

Marknadsområde

Hela marknadsområdet har 350 000 invånare och 95% av kunderna reser till Etage med bil via riksvägarna R44 och R45. Tvåstadsregionen Vänersborg/Trollhättan är det primära nedslagsfältet med 100 000 invånare.

Omsättning

Etage omsatte 460 milj. kronor 2017 och hade 2,4 miljoner besökare. Köpcentrumet består av fackhandel inom beklädnad, heminredning, fritidsvaror och restauranger/cafeér. Handelsområdet har totalt en bred och bra mix och Etage har starka varumärken.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT HYRA EN LOKAL?
Skicka gärna en förfrågan med information om ditt koncept så hjälper vi dig att undersöka om vi har nåt som passar.

Hyresgästmix

Handelsområdet har totalt en bred och bra mix. Etage har starka varumärken och under hösten 2018 öppnar Lager 157 och Normal.

Några av våra hyresgäster:

Kjell & Co / Cervera / Apoteket / Specsavers / Pondus / Ehlsas Garderob.

Överby Shopping

Fastighetsägarna på Överby shopping har ett starkt sammarbete med en  gemensam profil och enad strategi för området. I samspel med gemensamma mål drivs en samfäldighet för att stärka området och dess utveckling.

FAKTA ÖVERBY SHOPPING:

  • 93 Butiker & Restauranger
  • 3500 parkeringsplatser
  • 200 000 kvm shopping
  • Antal besökare estimeras till sju miljoner/år
460 milj.
Omsättning (2017)
2 400 000
Besökare (2017)
44
Antal lokaler
20 000m²
Område

Praktisk information

  • Gratis parkeringsplatser 3 200
  • Babylounge Ja
  • Fotoautomat Ja
  • Gratis Wi-FI Ja

Etage har en bra servicenivå med gott om gratis parkeringsplatser och dessutom ett eget inomhusgarage med över 220 platser. Det finns kundtoaletter på båda planen samt en uppskattad Babylounge vid södra entrén.

Hitta hit

Etage ligger i handelsområdet Överby Shopping längs vägarna E45/44 i Trollhättan.

Det är lättast att ta sig hit med bil. Följ E45/44 norr eller söder.

Specialty Leasing

Exponera dina produkter eller tjänster på Etage!

 

Etage är en del av Överby Shopping i Trollhättan, ett komplett handelsområde som lockar över 7 miljoner besökare per år! Handelsområdet har ca 120 butiker och 3.500 gratis parkeringsplatser.

Etage galleria har generöst med eventytor både inomhus och utomhus där tjänster eller produkter kan exponeras tillsammans med övriga ordinarie butiker i gallerian.

Etage har ca 45 ordinarie butiker och restauranger med ca 2.4 milj. besökare per år. Det finns starka varumärken såsom Apoteket, Specsavers, Kjell & Co, Lager 157, Cassels, Pondus, Cervera och Beginners.

Etage är ett aktivt center med event och aktiviteter för hela familjen i Tvåstads regionen Trollhättan/Vänersborg. Genom att hyra eventyta kan även ta del av gallerians kundflöde och köpkraft!

Kontakta gärna oss för mer information och priser.

Över 2,4 milj. besökare per år!

KONTAKTPERSON SPECIALTY LEASING

Marie Newsome
Mobil: 070-181 25 52
E-mail: marie.newsome@olavthon.se

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Hyra lokaler?

Fält markerade med * måste fyllas i

Koncept:

Den information du skickar används bara för att svara på din förfrågan och kommer inte att användas för allmänna marknadsföringsändamål. Läs mer om vår behandling av personuppgifter i Olav Thon Gruppens sekretesspolicy.