Norrköping Mirum Galleria

Mirum Galleria är en av Östergötlands största gallerior och ligger i södra delen av Norrköping, cirka 170 kilometer sydost om Stockholm. Gallerian är strategiskt belägen invid E22, med god tillgänglighet och närhet till kollektivtrafik.

Om centret

Mirum Galleria har ett strategiskt fokus på att komplettera gallerians handelsutbud med service och upplevelser för hela familjen. Med denna position stärks ambitionen att vara ett regionalt centrum som lockar kunder från ett större marknadsområde.

2020 invigdes, Event Center Knock ’em down, regionens häftigaste nöjescentrum på 4000 m² i gallerian.

Besök centrumets hemsida på mirumgalleria.se

Marknadsområde

Marknadsområdet omfattar Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik samt del av Finspång. Totalt cirka 165 000 invånare. Med mer än 4,4 miljoner besökare varje år är Mirum Galleria en av Norrköpings mest besökta platser.

Ur ett riksperspektiv har Norrköping en relativt ung befolkning och andelen vuxna i åldern 18 till 38 år är mest positivt avvikande. Att Norrköping har ett universitet bidrar till denna effekt. Norrköpings kommun egna prognos för de närmaste åren är en tillväxt med 800-1000 personer per år.

Omsättning

2021 hade Mirum Galleria en omsättning på 946 miljoner kronor,.

Hyresgästmix

Mirum Galleria är ett av regionens största köpcentrum. Tillgängligheten och bredden i utbudet av handel och upplevelser gör helheten till en spännande destination för både familjer och företag. Det unika konceptet Event Center erbjuder 4000m² upplevelser i världsklass. Vårdcentral, tandläkare och bibliotek ger ett förstklassigt serviceutbud.

Några av våra hyresgäster:

Normal / ICA KVANTUM / Systembolaget / Nordic Wellnes / Willys / Jysk / Cubus / Biblioteket / Deichmann / LEKIA / Rusta / Clas Ohlson

Hyra lokal?
Skicka oss en förfrågan med information om ditt koncept, så hjälper vi dig att hitta rätt lokal.

946 milj
Omsättning 2021
4 447 212
Besök 2021
50
Antal Hyresgäster
38 000m²
Yta

Praktisk information

 • Parkeringsplatser 1500
 • Gratis parkering Ja
 • Elbil laddare Ja
 • Gratis toaletter Ja
 • Amningsrum Ja
 • Gratis wifi Ja
 • Presentkortmaskin Ja
 • Uttagningsautomater Ja
 • Skyltning för synskadade Ja

Gallerian erbjuder en rad servicefaciliteter såsom gratis toaletter, amningsrum, gratis wifi, presentkortsmaskin, uttagsautomater, skyltning för synskadade. I gallerian finns Bibliotek, Apotek och Systembolaget och vårdcentral, BVC, Tandläkare.

Närområde

Strategisk ligger Mirum Galleria perfekt då en tydlig majoritet av Norrköpings tätortsbefolkning bor i de södra och sydöstra delarna. Till Mirum Gallerias primärområde räknas också Söderköping och Valdemarsvik. En stor andel av dess invånare pendlar dagligen till Norrköping. Många i primärområdet gör sina inköp av dagligvaror i Mirum Galleria, tillgängligheten är en viktig faktor.

 • 3,3 km
 • 4,5 km

Testa Popup hos oss!

Vi förädlar tillfälliga lokaler och ytor i majoriteten av våra köpcentrum med pop up butiker. Vi hjälper dig med kostnadseffektiva lösningar för tjänster och produkter på ett smart och flexibelt sätt.

Vi erbjuder en möjlighet att hyra en popup yta under en kortare period i en för tillfället ledig lokal. Dessa möjligheter erbjuder chansen att testa koncept på våra köpcentrum där över 45 000 000 människor rör sig varje år.

Popup är tillfälliga butiker som dyker upp under en kortare period för att sedan försvinna igen. Möjligheten skapar uppmärksamhet och ger kunderna en upplevelse av något nytt och spännande.

Om du söker lokal som passar just dina behov - tveka inte att höra av dig till oss med frågor eller önskemål!

Kontakta oss via formuläret nedan.

Vill du veta mer om vårt köpcentrum?

Hyra lokaler?

Fält markerade med * måste fyllas i

Koncept:

Den information du skickar används bara för att svara på din förfrågan och kommer inte att användas för allmänna marknadsföringsändamål. Läs mer om vår behandling av personuppgifter i Olav Thon Gruppens sekretesspolicy.

Centret er en av Östergötlands största gallerior, strategiskt belägen invid E22.