Hyra lokal till butik eller restaurang

Behöver du hyra en lokal? Vi erbjuder lokaler till butik och restaurang i köpcentrummiljö med höga kundflöden.

I våra köpcenter kan miljontals potentiella kunder mötas, kunder som redan är i köptankar. Vi hjälper aktörer att fånga upp kunder från olika segment i en modern köpcentermiljö som ständigt utvecklas.

Lokaler på på köpcentret

Som Norges och Sveriges största köpcentrumaktör med 80 respektive 11 köpcentrum kan Olav Thon Gruppen erbjuda attraktiva lokaler och flexibla lösningar för dig som hyresgäst.

Vi har mer än 30 års gedigen erfarenhet av köpcenterdrift och förvaltning som kan erbjuda ett tryggt och långsiktigt partnerskap. Att hyra en lokal i något av våra köpcentrum innebär att man blir väl omhändertagen och en del av en väletablerad shoppingmiljö.

Vill du veta mer om att hyra lokaler till butiker eller restauranger? 

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om lediga lokaler att hyra i köpcentrum eller i gatulägen. Nedan listas några av våra just nu lediga lokaler.

Ny Outlet i Hyllinge Typ av ledig lokal: Butik

Nu bygger Olav Thon Gruppen en destination för shopping och mat. En oväntad Outlet för oväntade varumärken kommer under våren 2020 till Skåne.

Vi kommer att leverera en Outlet med 20 000 kvm handelsyta med ca 50 butiker och restauranger. 55 000 passerande resenärer om dagen och fyra miljoner människor inom en tvåtimmars radie.

 

Köpcentrum Sveriges största köpcentrumaktör

Med 11 köpcentrum i Sverige är möjligheterna goda att hitta en lokal som passar din verksamhet – vi har köpcentrum i olika storlekar och vi är starka inom den lukrativa gränshandeln.

Fördelar med att hyra ett rum i ett köpcentrum:

  • Din lokal kommer att ingå i en etablerad shoppingmiljö
  • Du får möjligheten att delta i gemensam marknadsföring och aktiviteter.
  • Du kan hyra på både mindre centrum eller på de största köpcentrumen runt om i landet.
  • Du hyr från en säker och erfaren hyresvärd

Intresserad av att veta mer om våra lokaler?

klädaffär

Psst ...

Visste du att vi listar ett urval av våra lediga lokaler på objektvision.se?

Kontakta oss