Uddevalla Torp Köpcentrum

Torp köpcentrum ligger vid E6 utanför Uddevalla med mycket åt många, en upplevelse för alla. Torp Köpcentrum representerar en viktig del av Torp handelsområde, ett av Sveriges största handelsområden med 100 butiker.

Om centret

Torp ligger vid E6 i Uddevalla, en stad med 56 000 invånare. Torp Köpcentrum representerar en viktig del av Torp handelsområde, ett av Sveriges största handelsområden med 120 butiker och en omsättning på 4 miljarder.

Besök centrumets hemsida på torp.se

Fackhandeln har mer än fördubblats med sina 46 500 kvm och 25 helt nya butiker. Bland de mest efterfrågade finns New Yorker och Granit. Ytterligare ett tiotal butiker kommer öppna under de kommande månaderna. Sex nya entréer har tillkommit och kundparkeringen med plats för 3 300 bilar och en takparkering med mer än 600 platser är helt ny. Besök centrumets hemsida på torp.se

Marknadsområde

Marknadsområdet har 292 000 invånare och många av dem passerar Torp Köpcentrum på E6:an. Torp är ett externt handelsområde, mer än 90 % av kunderna kommer med bil och tillgängligheten är därför mycket viktig.

Unikt för läget utöver kopplingen till motorvägen är Bohusläns-kusten som är en stor turistmagnet under sommarmånaderna, detta gör att Torp Köpcentrum i princip har lika många besökare i juli som i december.

Omsättning

Torp Köpcentrum omsatte 1 430 miljoner kronor 2019.

Hyresgästmix

Torp köpcentrums hyresgäster består idag till största delen av aktörer inom beklädnad, tät följt av Hem & fritidsvanor. Torps svaga sektioner idag är service och café & restaurang, vilket kommer förändras i och med utbyggnaden av Torp köpcentrum.

Torp är ett centrum för alla, vilket speglar sig i det utbud vi erbjuder.

Några av våra butiker:

Stora Coop / Systembolaget / H&M / Lindex / Lager157 / Cubus / Granit / New Yorker

Hyra lokal?
Skicka oss en förfrågan med information om ditt koncept, så hjälper vi dig att hitta rätt lokal.

1 430 milj
Omsättning (2019)*
3 990 351
Besök (2019)*
100
Antal Hyresgäster
56 800m²
Yta

Praktisk information

  • Gratis parkering Ja
  • El-bil ladare Ja
  • WC Ja
  • Gratis wi-fi Ja

Torp Köpcentrum i Uddevalla med närmare 100 butiker och 3 900 parkeringsplatser. Här finns bland annat även en familjelounge med ammningsrum, barnstol, lekplats, mikro och skötbord. Du hittar också hjärtstartare, förvaringsskåp med mera.

Närområdekart

Torp Köpcentrum är beläget 7 kilometer nordväst om Uddevalla utmed europaväg E6. Lättast tar du dig hit med bil, kommer du från Uddevalla så följ skyltning mot norr och Oslo. Från söder så följer du E6 och tar av vid skyltning Torp köpcentrum, från norr gör du likadant.

  • 1 m
  • 8,3 km
  • 7,4 km

Testa Popup hos oss!

Vi förädlar tillfälliga lokaler och ytor i majoriteten av våra köpcentrum med pop up butiker. Vi hjälper dig med kostnadseffektiva lösningar för tjänster och produkter på ett smart och flexibelt sätt.

Vi erbjuder en möjlighet att hyra en popup yta under en kortare period i en för tillfället ledig lokal. Dessa möjligheter erbjuder chansen att testa koncept på våra köpcentrum där över 45 000 000 människor rör sig varje år.

Popup är tillfälliga butiker som dyker upp under en kortare period för att sedan försvinna igen. Möjligheten skapar uppmärksamhet och ger kunderna en upplevelse av något nytt och spännande.

Om du söker lokal som passar just dina behov - tveka inte att höra av dig till oss med frågor eller önskemål!

Kontakta oss via formuläret nedan.

Torps köpcentrum är en viktig del av Torps handelsområde.

Vill du veta mer om vårt köpcentrum?

Hyra lokaler?

Fält markerade med * måste fyllas i

Koncept:

Den information du skickar används bara för att svara på din förfrågan och kommer inte att användas för allmänna marknadsföringsändamål. Läs mer om vår behandling av personuppgifter i Olav Thon Gruppens sekretesspolicy.