Tanumshede Tanum Shoppingcenter

Tanum Shoppingcenter ligger i hjärtat norra Bohuslän och endast 10 minuter från världens vackraste skärgård. Här hittar du kustidyllen Fjällbacka, där Hollywood-stjärnan Ingrid Bergman tillbringade en stor del av sina somrar, numera är orten den centrala brottsplatsen i Camilla Läckbergs världsberömda romaner.

Om centret

Tanum Shoppingcenter ägs av Olav Thon Gruppen (55%) och Orvelin Gruppen (45%). Centret förvaltas av Orvelin Gruppen.

Tanum Shoppingcenter ligger i Brehogsvägen 5 i Tanumshede i Sverige och öppnades 2014. Centret är 40.000 kvadratmeter, har ca. 40 butiker och ett bra utbud av restauranger och kaféer.

Centret lätt att ta sig till och hitta till, vid sidan av E6:an och mitt emellan Oslo och Göteborg.

Marknadsområde

Tanum Shoppingcenter är placerat endast 30 minuter från den norska gränsen, 1 ½ timme från den norska huvudstaden, lika långt till Göteborg och endast 4 ½ timmes motorväg till Köpenhamn och kontinenten.

Omsättning

Centret hade en omsättning på 370 miljoner kroner i 2019, en ökning med 4,7 procent från 2018.

Hyresgästmix

Tanum Shoppingcenter har ett brett utbud av restauranter och caféer med mat från alla världens hörn. Alla placerade i en trivsam och avslappnad miljö med omedelbar närhet till både butiker och övriga bekvämligheter. Här finns ett stort utbud av butiker inom allt från livsmedel, mode & skor, hemelektronik, inredning, skönhet, kroppsvård, godis, sport & fritid mm.

Några av våra hyresgäster:

Coop / Godisfabriken / H&M / Burger King / Reiker Shop / Synsam

Hyra lokal?
Skicka oss en förfrågan med information om ditt koncept, så hjälper vi dig att hitta rätt lokal.

372 milj
Omsättning (2019)
1 176 290
Besök (2019)
28
Antal lokaler
32 000m²
Yta

Praktisk information

  • Gratis parkeringsplatser Ja
  • Elbil laddare Ja
  • Gratis wifi Ja
  • WC Ja

Vi har ett stort antal laddningsstationer för elbilar till samtliga modeller, vi har även Tesla destination chargers, gratis husbilparkering med elanslutning och gasolautomat. Hela centret drivs naturligtvis också med grön el.

Närområde

Tanum Shoppingcenter är placerat endast 30 minuter från den norska gränsen, 1 ½ timme från den norska huvudstaden, lika långt till Göteborg och endast 4 ½ timmes motorväg till Köpenhamn och kontinenten. Endast 15 km norr om Fjällbacka ligger Grebbestad med sitt folkmyller, campingplatser och promenadbrygga, här kan du njuta de välsmakande Svenska ostronen direkt från havet.

  • 0,3 km
  • 9,0 km
  • 134 km

Vill du veta mer om vårt köpcentrum?

Hyra lokaler?

Fält markerade med * måste fyllas i

Koncept:

Den information du skickar används bara för att svara på din förfrågan och kommer inte att användas för allmänna marknadsföringsändamål. Läs mer om vår behandling av personuppgifter i Olav Thon Gruppens sekretesspolicy.

Centret lätt att ta sig till och hitta till, vid sidan av E6:an och mitt emellan Oslo och Göteborg.