Hyllinge Familia

Familia ligger vid E4 i byn Hyllinge, 14 kilometer utanför Helsingborg, som är Sveriges 8: e största stad. Familia är en del av det större handelsområdet Hyllinge Storcenter, och nu är en totalrenovering av centrum pågår. Ny familj kommer att vara redo under 2020.

Om centret

Familia är en del av det större handelsområdet Hyllinge Storcenter med cirka 80 000 kvm handelsområde. Sex miljoner kunder besöker handelsområdet i år, som omsätter drygt 2 miljarder kronor om året.

Centret ägs av Olav Thon-gruppen och öppnade 2006, och har en bra butiksmix av stora kedjor och små lokala aktörer. Familia är ett centrum för hela familjen. Besök köpcentrets hemsida på familiakopcentrum.se.

Totalrenovering av Familia

Under 2020 kommer Familia att vara redo för en fullständig renovering av hela centrumet. Fastigheten kommer att uppdateras och anpassas till ett helt nytt koncept i köpcentrumsbranschen i Sverige. Pressa frågor som projektet på Familia kan följas i Thon Property pressrum.

Marknadsområde

Hela marknadsområdet har 350 000 invånare och 95 procent av kunderna reser till Etage med bil via riksvägarna R44 och R45. Tvåstadsregionen Vänersborg/Trollhättan är det primära nedslagsfältet med 100 000 invånare.

Omsättning

Familia omsatte 46 miljoner kronor 2019, en minskning med 62,7 procent från 2018. Orsaken till den stora nedgången är den totala renoveringen av centrum som kommer att vara färdig 2020.

Hyresgästmix

Familia ligger i handelsområdet Hyllinge Storcenter, som inkluderar City Gross, Hyllinge Cash, ICA Maxi och Bauhaus. Familias butiksmix har minskat på grund av totalrenovering av mitten, men nya och spännande koncept kommer att gå på Familia när projektet är klart.

Några av våra hyresgäster:

City Gross / Hennes & Mauritz / Jula / Euronics / Kronans Apotek 

Hyra lokal?
Skicka oss en förfrågan med information om ditt koncept, så hjälper vi dig att hitta rätt lokal.

101 milj
Omsättning (2020)
150 797
Besök (2020)
5
Antal lokaler
5 480m²
Yta

Praktisk information

Tack vare sin plats i det starka handelsområdet Hyllinge Storcenter, där City Gross, Hyllinge Cash, ICA Maxi, Bauhaus med mera blev Familia snabbt ett populärt utflyktsmål.

Närområde

Familia ligger vid E4 i byn Hyllinge, 14 kilometer utanför Helsingborg, som är Sveriges 8: e största stad.

  • 0,8 km
  • 9,9 km
  • 14,1 km

Testa Popup hos oss!

Vi förädlar tillfälliga lokaler och ytor i majoriteten av våra köpcentrum med pop up butiker. Vi hjälper dig med kostnadseffektiva lösningar för tjänster och produkter på ett smart och flexibelt sätt.

Vi erbjuder en möjlighet att hyra en popup yta under en kortare period i en för tillfället ledig lokal. Dessa möjligheter erbjuder chansen att testa koncept på våra köpcentrum där över 45 000 000 människor rör sig varje år.

Popup är tillfälliga butiker som dyker upp under en kortare period för att sedan försvinna igen. Möjligheten skapar uppmärksamhet och ger kunderna en upplevelse av något nytt och spännande.

Om du söker lokal som passar just dina behov - tveka inte att höra av dig till oss med frågor eller önskemål!

Kontakta oss via formuläret nedan.

Vill du veta mer om vårt köpcentrum?

Hyra lokaler?

Fält markerade med * måste fyllas i

Koncept:

Den information du skickar används bara för att svara på din förfrågan och kommer inte att användas för allmänna marknadsföringsändamål. Läs mer om vår behandling av personuppgifter i Olav Thon Gruppens sekretesspolicy.

Vi har ett fantastiskt spännande projekt igång på Familia och ser fram emot att avsöja våra planer under 2019! Per Nilsson, fastighetschef