Normal - butiksmedarbetare

13 augusti 2018

Ansökan senast 13/9

Visa tjänstbeskrivning Sök tjänsten

Medarbetare till ny butik.

Töcksfors - Vi söker medarbetare ÖVER och UNDER 18 år


NORMAL är en ung och dynamisk dansk butikskedja, som på mindre än 5 år har öppnat över 100 butiker totalt i Danmark och Norge.

 

NORMAL öppnar i Töcksfors och söker medarbetare över och under 18 år

 

NORMAL är en ung och dynamisk dansk butikskedja, som på mindre än 5 år har öppnat över 100 butiker totalt i Danmark och Norge

.

I januari öppnade den första butiken i Sverige, och med 8 butiker idag fortsätter etableringen med runt 30 butiker i år.

 

Om företaget:
NORMAL är ett nytt och banbrytande danskt detaljhandelskoncept. Vi erbjuder kunderna fasta, låga priser på flera tusen ”normala” varor inom bl.a. personlig vård, kosmetik och rengöring, kombinerat med nya spännande produkter i olika kategorier.

 

Vem är du?
Vi söker medarbetare ÖVER och UNDER 18 år, som antingen behöver en paus från skolbänken, eller redan har erfarenhet av butiksarbete. Vi erbjuder tjänster på 20-40 timmar per vecka, främst dagtid.

Jobbet består främst av produktpåfyllning, kundservice, samt annat som kan dyka upp i butiken under arbetsdagen.

 

Vi förväntar oss att du är ansvarskännande, noggrann och kommer till jobbet på gott humör. Våra kunder och dina kollegor ska märka att du brinner för att göra NORMAL till den bästa butiken att köpa sina basvaror i.

 

Ansökan och tillträde


Tillträde enligt överenskommelse

 

Är du är en av våra nya, duktiga medarbetare i Töcksfors? Skicka då din ansökan och ditt CV senast den 13:e September 2018 via vår hemsida https://www.normal.se/jobb/ . Vi anställer löpande, då det är många som söker kan tjänsten tillsättas tidigare. Du får svar efter ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

 

Du kan läsa mer om NORMAL på följande länkar:

 

www.normal.se


www.facebook.com/normalsverige

 

 

 

Tidsgräns för ansökan:
13. september 2018

 

ANSÖK HÄR