Gottebiten söker butiksmedarbetare

1 september 2018

Ansök snarast, senast 1.september

Visa tjänstbeskrivning Sök tjänsten

Gottebiten en Gros AB är idag den största gränshandelsaktören inom konfektyr, drycker och tobak med ett 20-talbutiker i Nordby, Svinesund, Töcksfors och Charlottenberg Långflon och Abisko. Butikerna ingår i Orvelin Gruppen och är ett familjeägt företag som under åren byggt upp många stabila, framgångsrika verksamheter och samarbeten. Vi är omkring 400 anställda och omsätter cirka 1,4 miljarder kronor. Orvelin Gruppen är bland annat delägare och grundare av Nordby Shoppingcenter samt ägare till cirka 50 fastigheter. Bröderna Orvelin har alltid drivits av viljan att fortsätta framåt. Att få saker att växa, att få verksamheter att utvecklas, att ta beslut

 

Gottebiten i Töcksfors söker extrapersonal

Gillar du mötet med kunden och brinner för försäljning? -Då har du hittat världens roligaste jobb hos oss!

 

Du är en utåtriktad person som brinner för service och har en grundläggande ambition att alltid överträffa kundens förväntan.

 

Har lätt för att lära dig nya saker och hanterar stressiga situationer utan problem, uthållig, morgonpigg och gillar ett högt tempo! Då kan du vara rätt person för oss!

 

DINA ARBETSUPPGIFTER:

För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge för bra service och ser vikten av att alltid ge bästa bemötande. Du arbetar med alla olika arbetsuppgifter som blir en del av den dagliga butiksdriften. Fylla på och packa upp varor som lösviktsgodis, paketerad konfektyr, läsk och tobak, kassatjänstgöring samt ta hand om våra kunder på ett professionellt sätt. Du är den som ger våra kunder den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Gottebiten.

 

Arbetstiderna varierar från kl. 07:00 till 22:00, vilket ställer krav på att du kan ta dig till och från jobbet vid dessa tider på dygnet även då kollektivtrafiken inte alltid matchar arbetstiderna. För att kunna ge service till våra kunder i butiken, behöver du kunna god svenska. Vi värdesätter din personlighet men självklart är tidigare erfarenheter inom handeln meriterande. Vi ser med fördel att du är 18 år eller äldre.

 

Allra viktigast är att du brinner för service, försäljning och att du älskar att arbeta med våra kunder.

 

Som anställd på Gottebiten omfattas du av kollektivavtal mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund

 

Nedan följer tre frågor som vi gärna ser att du berör i ditt CV:

Varför vill du arbeta på Gottebiten? Hur skulle dina nuvarande/tidigare kollegor beskriva dig? Vad är viktigast för att du skall trivas på en arbetsplats?


Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef Thomas Pettersson tel. 0573154057 eller Thomas@gottebiten.se

Välkommen med din ansökan!

 

SÅ ANSÖKER DU


Sista dag att ansöka är 2018-09-01
Ange följande referens när du ansöker: 2018/14


Klicka på denna länk för att göra din ansökan