Butiksledare till Life

21 september 2018

Ansök senast 21/9

Visa tjänstbeskrivning Sök tjänsten

Butiksansvarig som älskar livet till Life Töcksfors!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Försäljning - driva, leda och delta i försäljningsarbetet i butik
Driva och jobba mot uppsatta försäljningsmål och nyckeltal
Planera daglig drift och bemanning
Ansvara för att varje kundmöte i butiken blir en positiv upplevelse
Leda medarbetarna genom feedback och coachning
Se till att butiken är lockande och representativ för våra kunder
Kassaredovisningar

 

 

Om tjänsten
Vi söker en butiksansvarig som genom förstklassig service, bemötande och försäljning gör det möjligt för våra kunder att hålla sig naturligt friska genom att få en bättre balans mellan kost, motion och vila. Genom att alltid bemöta kunden utifrån vår kvalitetsstämpel "Expert advice from people who care" når vi vår målsättning att våra kunder alltid ska vilja komma tillbaka till våra butiker. Tycker du att det här låter sunt - ja då passar du hos oss!

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och service, med goda resultat i ryggen, samt en fullständig gymnasieutbildning. Eftersom du är Lifes ansikte utåt lägger vi stor vikt vid att du är utåtriktad och tycker om att möta människor i en rådgivande och säljande roll. Du behärskar det svenska och engelska språket väl och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, är självgående och van vid att ta egna initiativ. Erfarenhet och kunskaper inom försäljning i butik samt även kost, motion och hälsa är starkt meriterande.

Nästa steg

Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, om ca 30 timmar per vecka. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Branschen är kvinnodominerad och då vi strävar efter en jämnare könsfördelning hos oss ser vi gärna manliga sökande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Veronica Olsson: veronica.olsson@lifeeurope.com.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 21 september 2018. Tillsättning enligt överenskommelse.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Om Life:

Life* är den marknadsledande hälsokedjan i Norden med totalt 354 butiker** fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 775 000 klubbmedlemmar. Lifekoncernen har ca 650 anställda och omsatte 1,3 miljarder SEK 2016. Totalt, inklusive medlems- och franchise-butiker omsatte Life i Sverige, Norge och Finland ca 2 miljarder SEK 2016.

 

* Life innefattar Lifekoncernen inklusive Lifes medlems- och franchisebutiker.

* * Lifekoncernen äger och driver 159 egenägda butiker.

Varaktighet, arbetstid
60%-80%

 

ANSÖK HÄR